Okan Buruk Başakşehir - Okan Buruk Maçı Değerlendirdi! - SPOR / İstanbul başakşehir futbol kulübünde, abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine okan buruk getirildi.

Okan Buruk Başakşehir - Okan Buruk Maçı Değerlendirdi! - SPOR / İstanbul başakşehir futbol kulübünde, abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine okan buruk getirildi.. Medipol başakşehir'in okan buruk'ı kısa süre içinde açıklaması bekleniyor. Okan buruk nereli ve kaç yaşında? Akhisar belediyespor ve çaykur rizespor ile başarılı sonuçlara imza atan okan buruk başakşehir kulübü ile prensip anlaşmasına vardı. Uzun yıllardır süper lig'de şampiyonluk yarışının içinde bulunan başakşehir. Başakşehir fatih terim stadı'nda düzenlenen imza törenine başkan göksel gümüşdağ da katıldı.

İstanbul başakşehir futbol kulübünde, abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine okan buruk getirildi. ▬ medipol başakşehir, teknik direktör okan buruk ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Başakşehir de son 5 sezondur hedefi zorlayan, çıtayı yukarı çıkaran, son 3 yıldır. Uzun yıllardır süper lig'de şampiyonluk yarışının içinde bulunan başakşehir. Spor toto süper lig'i 2.sırada tamamlayan medipol başakşehir, abdullah avcı ile yollarını ayırmıştı.

Spor başakşehir teknik direktörü okan buruk'un ...
Spor başakşehir teknik direktörü okan buruk'un ... from foto.haberler.com
Başakşehir fatih terim stadı'nda düzenlenen imza törenine başkan göksel gümüşdağ da katıldı. İstanbul başakşehir futbol kulübünde, abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine okan buruk getirildi. Medipol başakşehir teknik direktörü okan buruk, sezonun ilk idmanında, başakşehir'in hedefleri neyse bu doğrultuda yola çıktık. Okan buruk nereli ve kaç yaşında? Çaykur rizespor teknik direktörü okan buruk, medipol başakşehir mücadelesinden galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti. ▬ i̇stanbul temsilcisi, başarılı çalıştırıcı için 10 haziran pazartesi günü imza töreni düzenleyecek. Spor toto süper lig'i 2.sırada tamamlayan medipol başakşehir, abdullah avcı ile yollarını ayırmıştı. Başakşehirspor'un yeni teknik direktörü son dakika belli oldu.

Karadeniz ekibini iyi yerlere getireceklerini vurgulayan buruk.

Başakşehir fatih terim stadı'nda düzenlenen imza törenine i̇stanbul başakşehir futbol kulübü başkanı göksel gümüşdağ ile okan buruk katıldı. Başakşehir, çaykur rizespor ile yollarını ayıran buruk ile prensip anlaşmasına vardı. Başakşehir kulübü, teknik direktör okan buruk'la 2 yıllık sözleşme imzaladı. Abdullah avcı ile yollarını ayıran medipol başakşehir'de yeni teknik direktör okan buruk oldu. Başakşehir de son 5 sezondur hedefi zorlayan, çıtayı yukarı çıkaran, son 3 yıldır. Medipol başakşehir'de abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine okan buruk getirildi. Buruk'un menajeri yasir elmacı, ''okan hoca, başakşehir ile anlaştı. Başakşehir fatih terim stadı'nda düzenlenen imza törenine göksel gümüşdağ da katıldı. Medipol başakşehir'i şampiyonluğa taşıyan okan buruk, hem futbolculuğu hem de teknik direktörlüğü döneminde süper lig'de şampiyonluk yaşayan 5. Okan buruk nereli ve kaç yaşında? ▬ i̇stanbul temsilcisi, başarılı çalıştırıcı için 10 haziran pazartesi günü imza töreni düzenleyecek. Çaykur rizespor'da sezonun ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakalayan okan buruk, kulüpten ayrıldı. Çaykur rizespor teknik direktörü okan buruk, medipol başakşehir mücadelesinden galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

45 yaşındaki teknik adam ile yapılan görüşmeden olumlu ayrılan. Başakşehir gol yollarındaki etkisizliği devam ederken hasan ali'nin istatistiği dikkat çekti. Başakşehirspor'un yeni teknik direktörü son dakika belli oldu. Başakşehir fatih terim stadı'nda düzenlenen imza törenine göksel gümüşdağ da katıldı. Okan buruk nereli ve kaç yaşında?

Başakşehir - Okan Buruk: Turu geçmek için her şeyi ...
Başakşehir - Okan Buruk: Turu geçmek için her şeyi ... from img.fanatik.com.tr
▬ i̇stanbul temsilcisi, başarılı çalıştırıcı için 10 haziran pazartesi günü imza töreni düzenleyecek. Başakşehirspor'un yeni teknik direktörü son dakika belli oldu. İstanbul başakşehir futbol kulübünde, abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine okan buruk getirildi. Başakşehir, yıllardır hedeflediği süper lig şampiyonluğunu teknik direktör okan buruk önderliğinde, bu sezon elde etti. Başakşehir gol yollarındaki etkisizliği devam ederken hasan ali'nin istatistiği dikkat çekti. Başakşehir teknik direktörü okan buruk mu oldu? Çaykur rizespor teknik direktörü okan buruk, medipol başakşehir mücadelesinden galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti. Akhisar belediyespor ve çaykur rizespor ile başarılı sonuçlara imza atan okan buruk başakşehir kulübü ile prensip anlaşmasına vardı.

▬ i̇stanbul temsilcisi, başarılı çalıştırıcı için 10 haziran pazartesi günü imza töreni düzenleyecek.

Akhisar belediyespor ve çaykur rizespor ile başarılı sonuçlara imza atan okan buruk başakşehir kulübü ile prensip anlaşmasına vardı. Abdullah avcı ile yollarını ayıran medipol başakşehir'de yeni teknik direktör okan buruk oldu. Başakşehir, çaykur rizespor ile yollarını ayıran buruk ile prensip anlaşmasına vardı. Başakşehir fatih terim stadı'nda düzenlenen imza törenine göksel gümüşdağ da katıldı. Başakşehir kulübü başkanı göksel gümüşdağ sözleşmeleri sona eren adebayor. Çaykur rizespor ile yollarını ayıran okan buruk'un başakşehir'in yeni teknik direktörü olacağı iddia edildi. Başakşehir fatih terim stadı'nda düzenlenen imza törenine i̇stanbul başakşehir futbol kulübü başkanı göksel gümüşdağ ile okan buruk katıldı. Medipol başakşehir'de abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine okan buruk getirildi. 45 yaşındaki teknik adam ile yapılan görüşmeden olumlu ayrılan. Medipol başakşehir'in okan buruk'ı kısa süre içinde açıklaması bekleniyor. Son dakika gelişmesine göre, çaykur rizespor'un eski hocası okan buruk'la anlaşma sağlandı. Levent ümit erol'un edindiği bilgiye göre şampiyonluk yarışını sürdüren medipol başakşehir'de sezon sonunda abdullah avcı ile yolların ayrılması halinde göreve okan buruk getirilecek. Başakşehir de son 5 sezondur hedefi zorlayan, çıtayı yukarı çıkaran, son 3 yıldır.

45 yaşındaki teknik adam ile yapılan görüşmeden olumlu ayrılan. Okan buruk nereli ve kaç yaşında? Başakşehir, yıllardır hedeflediği süper lig şampiyonluğunu teknik direktör okan buruk önderliğinde, bu sezon elde etti. Başakşehir fatih terim stadı'nda düzenlenen imza törenine göksel gümüşdağ da katıldı. Medipol başakşehir'in okan buruk'ı kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.

Okan Buruk'tan Medipol Başakşehir'e iki yıllık imza ...
Okan Buruk'tan Medipol Başakşehir'e iki yıllık imza ... from img.fanatik.com.tr
Medipol başakşehir teknik direktörü okan buruk, sezonun ilk idmanında, başakşehir'in hedefleri neyse bu doğrultuda yola çıktık. Çaykur rizespor ile yollarını ayıran okan buruk'un başakşehir'in yeni teknik direktörü olacağı iddia edildi. 45 yaşındaki teknik adam ile yapılan görüşmeden olumlu ayrılan. Başakşehir kulübü başkanı göksel gümüşdağ sözleşmeleri sona eren adebayor. Çaykur rizespor'da sezonun ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakalayan okan buruk, kulüpten ayrıldı. Medipol başakşehir'i şampiyonluğa taşıyan okan buruk, hem futbolculuğu hem de teknik direktörlüğü döneminde süper lig'de şampiyonluk yaşayan 5. Karadeniz ekibini iyi yerlere getireceklerini vurgulayan buruk. Çaykur rizespor'dan ayrılan teknik direktör okan buruk, başakşehir ile anlaşmaya vardı.

Okan hoca 5 yıllık hasreti dindirecek.

Medipol başakşehir'de abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine okan buruk getirildi. ▬ i̇stanbul temsilcisi, başarılı çalıştırıcı için 10 haziran pazartesi günü imza töreni düzenleyecek. ▬ medipol başakşehir, teknik direktör okan buruk ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Başakşehir fatih terim stadı'nda düzenlenen imza törenine i̇stanbul başakşehir futbol kulübü başkanı göksel gümüşdağ ile okan buruk katıldı. Spor toto süper lig'i 2.sırada tamamlayan medipol başakşehir, abdullah avcı ile yollarını ayırmıştı. Okan buruk'un başarılı olacağına inandığını aktaran gümüşdağ, okan buruk'un grafiği hep yukarı doğru seyrediyor. Bugün en büyük değişikliğimiz okan buruk. Medipol başakşehir teknik direktörü okan buruk, sezonun ilk idmanında, başakşehir'in hedefleri neyse bu doğrultuda yola çıktık. 45 yaşındaki teknik adam ile yapılan görüşmeden olumlu ayrılan. Başakşehir fatih terim stadı'nda düzenlenen imza törenine başkan göksel gümüşdağ da katıldı. Abdullah avcı'nın başakşehir'den ayrılmasının ardından imzayı atacak ifadelerini kullandı. Uzun yıllardır süper lig'de şampiyonluk yarışının içinde bulunan başakşehir. Çaykur rizespor'dan ayrılan teknik direktör okan buruk, başakşehir ile anlaşmaya vardı.

Çaykur rizespor'da sezonun ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakalayan okan buruk, kulüpten ayrıldı okan buruk. Çaykur rizespor'dan ayrılan teknik direktör okan buruk, başakşehir ile anlaşmaya vardı.
banner